Dobrodošli na prezentaciju knjižare Pismo

Ciceron  – „Soba bez knjiga slična je telu bez duše“

Naša knjižara je osnovana 1991. godine!

Jedina knjižara „Pismo“ sa tradicijom poslovanja dugom 28 godina, nalazi se na adresi TC ENJUB, blok 45, Jurija Gagarina 229 Novi Beograd i uživa poverenje brojnih mušterija zahvaljujući bogatom asortimanu i najboljim cenama. Našu riznicu knjiga čine veliki broj knjiga iz najrazličitijih oblasti, od beletristike preko stručne literature, školskih udžbenika i lektira, do kuvara, poezije, knjiga iz filozofije, umetnosti, istorije, enciklopedija, dečijih knjiga kao i retkih i antikvarnih izdanja. Takođe se bavimo i otkupom udžbenika osnovnih, srednjih škola i fakulteta kao i knjiga iz svih oblasti.
Bilo da ste pasionirani čitalac dela klasične ili savremene književnosti, fan stripova ili nestrpljivo išćekujete svaki novi nastavak neke od popularnih naučno-fantastičnih i triler saga, u knjižari Pismo sigurno ćete odabrati knjigu koja će zadovoljiti sve vaše potrebe i želje.
U našoj ponudi – novih i polovnih knjiga, svaki pravi ljubitelj će  pronaći knjigu koja je nekada ostavila utisak na njega, koju je voleo ili na koje je možda zaboravio.
Ako imate knjige za koje ste mislili da ih nećete više videti, da ste ih zauvek izgubili, da su nestale u vihoru vremena, znajte da nije sve izgubljeno.. Takve knjige žive u knjižari Pismo, one su tamo lepo zbrinute i cenjene, čekaju na pravu ruku da ih otvori, prelista, čuva..
Stoga nas posetite u TC ENJUB, blok 45, Jurija Gagarina 229, Novi Beograd. Radimo svakoga radnog dana od 08 do 20 časova, subotom od 08 do 16 časova i nedeljom od 09 do 15 časova. Takođe slobodno pozovite naše brojeve telefona 063/718 37 54, 011/718 37 54 i raspitajte se o udžbenicima i knjigama koje su Vam neophodne ili posetite našu internet prezentaciju www.pismo.rs i pošaljite upit o udžbenicima i knjigama koje su Vam potrebni.
Udžbenike i knjige šaljemo na kućnu adresu, kurirskom službom, plaćanje pouzećem. Poručite danas i već sutra željene knjige ili udžbenici su u Vašem domu, bez dodatnih napora, šetanja i nerviranja.
Posetite nas i upotpunite svoju kućnu biblioteku knjigama iz naše bogate riznice jer kako je poznati rimski državnik i filozof Ciceron rekao „Soba bez knjiga slična je telu bez duše“.

 

Knjižara “Pismo” dobitnik je sertifikata Firma od poverenja za 2017. godinu i 2019. godinu.

Call Now Button063 718 3754